Verslag Vigere Familiedag 2022

Zaterdag 9 juni was de Vigere Familiedag 2022. Deze stond in het teken van een spannende smokkeltocht met de Legendejagers. Te midden van het prachtige decor van Speelboerderij Den Scherpenberg in Rucphen deden ruim 80 kinderen en 70 pleeg- en gezinshuisouders mee.


Na een hartelijk ontvangst door de Legendejagers en collega's van Vigere gingen de deelnemers in vijf groepen op pad. Voorzien van een smokkelzak liepen ze het avontuur tegemoet. Tijdens de tocht maakten de deelnemers kennis met de Smokkelkoning, 't Klaveren Vrouwke en zelfs met een paar heksen. 


Aan het einde van de tocht stonden collega's van Vigere klaar met een hapje en een drankje. De gemeente Breda had ervoor gezorgd dat iedereen nog een heerlijk ijsje kon krijgen. Dat was meer dan welkom op deze warme dag! Om 21.00 uur veegden de heksen de kinderen moe en voldaan naar huis.

Namens de organisatie willen we de sponsor Loopclub 55 voor 5 uit Breda, de deelnemers, Legendejagers, collega's en gemeente Breda bedanken voor de ondersteuning en Speelboerderij Den Scherpenberg voor hun gastvrijheid.

Zonder deze steun was het niet mogelijk geweest.