Zomerkamp JiP

Vind jij het leuk om mee te gaan op zomerkamp? Andere (pleeg)jongeren te ontmoeten, veel activiteiten te ondernemen en een hoop lol te maken? De stichting JiP (jongeren in pleeggezinnen) organiseert ook in 2023 weer een zomerkamp voor jongeren.


Het zomerkamp wordt gehouden van zondag 6 augustus tot en met vrijdag 11 augustus 2023. Dit zomerkamp is voor (pleeg)kinderen in de leeftijd van 12 jaar t/m 16 jaar. De kosten voor deze week bedragen € 180,- De kampweek wordt gehouden in het dorpje de Moer nabij de Drunese duinen in Noord- Brabant. Het kamp staat in het teken van workshops, zwemmen, sport, spel, disco, inspanning en ontspanning, en vooral heel veel plezier maken met elkaar. Het zomerkamp heeft een maximum van 40 jongeren.


Behalve genoemde activiteiten is er ruimte om verhalen en ervaringen met elkaar te delen. Je ontmoet andere pleegkinderen en je ontdekt dat er veel van deze jongeren dezelfde dingen meemaken. De leiding bestaat uit een groot aantal vrijwilligers die werkzaam zijn binnen pleegzorg, of studerend zijn in deze richting, affiniteit hebben met de doelgroep, pedagogisch medewerker zijn of zelf pleegouder zijn. Heb je zin om mee te gaan?


Aanmelden kan via het aanmeldformulier, op de website www.stichtingjip.nl te downloaden, in te vullen, te (laten) ondertekenen en op te sturen. Wacht niet te lang.  


Heb je een vraag mail naar info@stichtingjip.nl of bel naar Jasper Mol 0617452941